4TS dMonitor - Järjestelmä sijainnin ja olosuhteiden seurannalle

Monitoroinohjelmistolla seurataan karttanäkymässä kohteiden sijaintia ja reittiä. Ohjelmistolla seurataan myös mitattuja olosuhdetietoja graafeina tai raportteina.

Monitorointisovellus palveluna. Tiedonkeruulaite 4TS dSeal lähettää mittaamansa sensoritiedot, sijaintitiedot ja havaitsemansa hälytykset monitorointijärjestelmälle. Järjestelmä toimii sovelluspalveluna, eli on käytettävissä käyttöoikeuksien puitteissa missä tahansa selaimen kautta. Järjestelmä ei siten vaadi infrastruktuuriin investoimista.

Olosuhdetiedot. Monitorointisovelluksessa voidaan tarkastella laitteiden keräämää olosuhdetietoa tapahtumalistoilla, yksittäisinä tapahtumina tai graafisina esityksinä. Tiedot voidaan siirtää esitystä tai jatkojalostusta varten myös Excel- tai dpf-muodossa. Kaikki mittaus- ja historiatiedot tallennetaan järjestelmään haluttaessa useammaksi vuodeksi, minkä lisäksi tiedot voidaan siirtää asiakkaan muihin järjestelmiin, esimerkiksi laadunvalvontaan.

Sijaintitiedot. Kohteita voidaan seurata karttanäkymässä jopa lähes reaaliaikaisesti ja myös historiatiedot reitteineen on järjestelmässä katsottavissa. Sijantitiedot tallentuvat kaikkiin mittaus- ja hälytystapahtumiin, jolloin tiedetään missä mitäkin on tapahtunut. Myös päivämäärä ja tarkka kellonaika kirjautuvat.

4TS dSeal -mittalaitteen tapahtumia voidaan seurata listauksena lähes reaaliaikaisesti.

Tallennettuja olosuhdetietoja voidaan tarkastella myös graafisina esityksiä.

Kohdetta voidaan seurata karttanäkymässä lähes reaaliaikaisesti. Myös historiatiedot reitteineen on katseltavissa.