Havaitse lähetyksen tai kuljetus- ja varastotilan luvaton avaaminen

Elektroninen sinetti havaitsee paketin tai oven avaamisen.

Jos lähetät arvotavaraa tai luottamuksellista materiaalia, on ensiarvoisen tärkeää, että niiden koskemattomuus säilyy. Kuinka tietää, onko paketti tai kirjeluori avattu matkan aikana luvattomasti?

Luvaton avaaminen. 4TS-ratkaisussa on mukana kahta valoanturia hyödyntämällä rakennettu elektroninen sinetti, joka havaitsee paketin tai seurattavan tilan avaamisen. Avaamistapahtuma kirjautuu järjestelmään, minkä lisäksi luvattomasta avaamisesta voidaan lähettää välitön hälytys aika- ja paikkatietoineen haluttuihin matkapuhelimiin ja sähköposteihin.

Luvallinen avaaminen. Koska avaamisesta tallentuu myös kellonaika ja sijainti, voi kirjaustapahtuma toimia myös lähetyksen vastaanottoleimana tai ilmoituksena, että lähetys on saapunut perille.

Luvattoman tai luvallisen avaamisen erottamista toisistaan voidaan helpottaa käyttämällä geofencing-ominaisuutta. Voimme määritellä järjestelmään esimerkiksi sallituja ja kiellettyjä alueita, jolloin esimerkiksi tiedämme kielletyllä alueella tapahtuneen paketin avauksen olevan luvaton. Geofencing voidaan ottaa käyttöön myös vaikka reitiltä poistumisen havaitsemiseksi.