Case: TAG Systems

TAG Systems valmistaa ja toimittaa äly- ja sirukorttiteknologiaa sisältäviä tuotteita. Yhtiö valmistaa mm. pääosan Suomessa pankeille toimitettavista pankki- ja luottokorteista. Tämän lisäksi yhtiöllä on asiakkaita muun muassa valtionhallinnossa ja kaupan alalla.

Tiukat turvallisuusvaatimukset

"Meidän päämiehemme asettavat toiminnallemme hyvin tiukat turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Visa ja MasterCard auditoivat toimintaamme tarkalla tasolla päiväkausia joka vuosi. Heillä on ymmärrettävästi erittäin korkeat vaatimukset älykorttilogistiikan turvallisuudesta. 4TS-ratkaisun ansiosta meillä on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus olla luomassa toimintamallia, joka vastaa päämiestemme vaatimuksia ja selvästi parantaa toimitusketjumme turvallisuutta ja laatua", sanoo TAG Systemsin toimitusjohtaja Jarmo Rouhiainen.

Keskeinen elementti logistiikassamme

Tärkeimmät 4TS-ratkaisun ominaisuudet TAG Systemsin kannalta:

Koskemattomuus. "Olemme jatkuvasti tietoisia siitä, että vain luvalliset henkilöt avaavat toimituslaatikoitamme. Koskemattomuuden rikkomuksista saamme välittömästi hälytyksen järjestelmäämme ja saamme myös heti jaettua tiedon keskeisille henkilöille tekstiviestein tai sähköpostein."

Jäljittäminen. "Toimitusketjussa tapahtuvan varkauden tai toimituksen katoamisen tilanteessa saamme reaaliaikaisesti tiedon lähetyksen sijainnista ja voimme käynnistää välittömästi turvallisuusprosessimme mukaiset toimet. Myös lentojen tai muiden kuljetuksen osien myöhästymisistä saamme tiedon jo ennen odotettua perille saapumista ja näin voimme toimia tilanteen vaatimalla tavalla."