Toimitusketjun tehokkuuden seuranta

Odotettavissa olevasta toimituksen myöhästymisestä voidaan saada ilmoitettua asiakkaalle hyvissä ajoin.

4TS-ratkaisussa on monia ominaisuuksia, joiden avulla voidaan seurata toimitusketjun tehokkuutta ja samalla kehittää asiakkaille annettavia palveluita.

Aikataulut. Käyttämällä geofencing-ominaisuutta, saat tietoosi koska paketti on lähtenyt joltakin alueelta tai tullut jollekin alueelle. Toimitusreitin varrelle voidaan karttaan piirtäen määrittää useita alueita, jolloin tiedetään koska tuote on lähtenyt varastolta, koska se on saavuttanut joitakin välipisteitä ja koska sen on saapunut kohdealueelle. Kullekin alueelle saapumisesta ja/tai poistumisesta saadaan järjestelmään ilmoitus. Näin aikataulujen viivästymisista saadaan tieto jo hyvissä ajoin toimituksen kuluessa.

Kuljetuslaatu. Voit käyttää järjestelmää myös mittaamaan omaa tai alihankkijan kuljetusten laatua. Puutteellinen tai virheellinen toimitusten käsittely ja aikatauluista lipsumiset selviävät helposti järjestelmästä. Järjestelmän tietoja voit käyttää hyvin vaikka alihankkijan palvelutason mittaamisessa (SLA) ja sopimusneuvotteluiden tukena.