Haemme kokeneita myyjiä

13.06.2018

Sales Manager tai Sales Executive,

haluamme sinut kanssamme edelläkävijäksi sensori- ja paikkatietopohjaisten IoT-ratkaisujen myyntitiimiimme.

Me kehitämme ainutlaatuisia maailmanluokan ratkaisuja ja sinulla on mahdollisuus olla viemässä niitä merkittäville asiakkaille kotimaassa ja etenkin ympäri maailman. Omaat monipuolisen ja vahvan kokemuksen ratkaisujen ja palveluiden myynnistä mielellään kansainvälisille asiakkaille. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä nähdä asiakkaiden tarpeet, taitoa esittää ratkaisut asiakkaan kielellä ja systemaattisuutta viedä myyntiprojektit maaliin saakka. Olemme uuden markkinoita mullistavan ratkaisusukupolven myynnin alkumetreillä ja odotamme saavamme kanssasi lähivuosille vahvaa kasvua.

Mitä sinulta odotamme:

  • Tavoitteellista myyntiotetta
  • Vahvaa ratkaisumyyntitaitoa
  • Kykyä keskustella yritysten "C-tasolla"
  • Kansainvälistä kokemusta
  • Erinomaista suomen- ja englannikielen taitoa, lisäkielet ovat eduksi

4TS Corporation Oy on innovatiivinen suomalainen edelläkävijä sensori- ja paikkatietopohjaisten ratkaisujen ja teknologioiden kehittäjänä. Olemme toimittaneet paikannusratkaisuja (track and trace) jo vuodesta 2002 ja sensoripohjaisua ratkaisuja niihin liittyvine palveluineen vuodesta 2008. Olemme nyt tuomassa markkinoille kehittämämme uuden palveluratkaisun globaalien toimitusketjujen reaaliaikaiseen laadun ja turvallisuuden valvontaan. Tavoitteemme on olla yksi halutuimpia kumppaneita, kun toimitusketjuissa toteutetaan älykkäitä ja luotettavia IoT-ratkaisuja. Pääkonttorimme on Helsingissä ja meillä on toimisto myös Salossa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteella jyrki.paananen@4ts.com mahdollisimman pian, kuitenkin 15.7. mennessä otsikolla “Sales”. Tehtävät täytämme heti, kun sopivat ehdokkaat löytyvät.