Palkkaamme ohjelmistokehittäjiä!

25.02.2016

SW Developer ja Senior SW Developer,

haluamme teidät kanssamme edelläkävijöiksi sensori- ja paikkatietopohjaisia IoT-ratkaisuja kehittävään tiimiimme.

Me kehitämme ainutlaatuisia maailmanluokan ratkaisuja ja teillä on mahdollisuus olla siinä avainasemassa. Teillä on monipuolinen ja vahva kokemus ohjelmistojen kehittämisestä ja olette innokkaita jatkuvasti edelleen kehittämään itseänne. Tulette työskentelemään tiimissä, mutta kykyjenne mukaan saatte vastuullenne mittaviakin kehitysalueita ja tehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä visioida kokonaisuuksia ja oivaltaa millä ratkaisuilla tulokseen päästään. Tällä hetkellä tiimimme on varsin kompakti, mutta odotamme lähivuosille vahvaa kasvua.

Mitä sinulta odotamme:

  • vahvaa kokemusta työsketelystä C:llä, CC++:lla ja JavaScriptillä
  • hyvää SQL tietokannan suunnittelun ja kehittämisen osaamista (MySQL)
  • kokemusta ohjelmistojen kehittämisestä mobiilialustoille (Android and/or iOS)
  • Linuxin ja GNU työkalujen tuntemusta (GCC, GDB)
  • kokemusta rinnakkaisohjelmoinnista ( multi-threading, multi-processing)
  • tietoliikenneasioiden tuntemusta (BSD sockets, UDP/TCP)
  • hyvää suomen ja englannin osaamista
  • kokemus sulautetuista järjestelmistä ja palvelinympäristöjen ylläpidosta katsomme plussaksi

4TS Corporation Oy on innovatiivinen suomalainen edelläkävijä sensori- ja paikkatietopohjaisten ratkaisujen ja teknologioiden kehittäjänä. Olemme toimittaneet paikannusratkaisuja (track and trace) jo vuodesta 2002 ja sensoripohjaisua ratkaisuja vuodesta 2008. Olemme nyt kehittämässä mullistavaa uutta ratkaisua globaalien toimitusketjujen reaaliaikaiseen laadun ja turvallisuuden valvontaan. Tavoitteemme on tulla yhdeksi maailman johtavista IoT-ratkaisujen toimittajista. Toimistomme on nyt Hyvinkäällä, mutta suunnitelmissamme on lähitulevaisuudessa siirtyä Helsingin alueelle.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteella marko.ikonen@4ts.com 17.3. mennessä otsikolla “SW Developer”. Tehtävät täytämme heti, kun sopivat ehdokkaat löytyvät.

25.02.2016Palkkaamme ohjelmistokehittäjiä!
06.01.2016Uusitut verkkosivut avattu!