Luomme älykkyyttä toimitusketjuusi.

Varmista laatu, turvallisuus ja tehokkuus. Reaaliaikaisesti. Läpinäkyvästi. Globaalisti. Päästä päähän.

Haluamme ratkaisuillamme ja palveluillamme varmistaa, että tuotteittesi ja brändisi arvo säilyy toimitusketjun eri vaiheissa, niin kuljetusten aikana kuin varastoissakin. Pilaantuvia, vioittuvia, rikkoutuvia, arvokkaita ja luottamuksellisia tuotteita voidaan reaaliaikaisesti seurata niiden sijainnin ja olosuhteiden osalta. Samalla saadaan tietoa toimitusketjun sujuvuudesta ja sen tehokkuutta voidaan kehittää.

Ratkaisumme

4TS dSense -ratkaisu koostuu älykkäistä monisensorilaitteista ja verkkopalvelusta, jossa monitoroidaan ja hydynnetään kerättyä tietoa. Langattomat sensorit keräävät olosuhde- ja sijaintitietoa koko toimitusketjun ajan ja siirtävät tiedot automaattisesti palveluun. Palvelussa mittaustietoja, sijaintia ja hälytyksiä voidaan reaaliaikaisesti monitoroida ja niistä voi ottaa raportteja asiakkaille, viranomaisille tai oman toiminnan tehostamiseen.

Seurantaa voidaan tehdä tuotetasolla tai erätasolla niin kuljetuksissa kuin varastoissakin. Kuljetusmuoto voi olla mikä tahansa, eli auto, laiva, juna tai lentokone.

Tuotteet ja palvelut on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu tiukkoja viranomais- ja toimialavaatimuksia täyttämään. Tietojen luotettavuus, eheys ja turvallisuus ovat meille ehdottoman tärkeitä.

 

Asiakkaitamme

Asiakkaamme ovat tuotteiden valmistajia ja omistajia sekä heille logistiikkapalveluita toimittavia globaaleja tai alueellisia yrityksiä. Edustettuja toimialoja ovat mm. lääke- ja elintarviketeollisuus, koneiden ja elektroniikkalaitteiden valmistus, kuljetus- ja logistiikkapalvelut, rahoitus ja julkishallinto.

4TS Corporation

Olemme kehittäneet ja toimittaneet paikkatietoon ja olosuhdesensoreihin perustuvia tuotteita ja palveluita yli 10 vuoden ajan. Kehitystyötä olemme tehneet yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta ratkaisu täyttäisi toimialojen ja viranomaisten vaatimukset ja tarpeet.

Haluamnme toimittaa vaatimukset täyttäviä, luotettavia ratkaisuja ja palveluita tuotteiden laadun ja turvallisuuden seurantaan globaaleissa toimitusketjuissa.

Yhteystiedot

4TS Corporation Oy

Liisankatu 8 A
00170 Helsinki
E-mail: info(at)4ts.com, Personal addresses: firsname.lastname(at)4ts.com

President and Chief Executive Officer:
Jyrki Paananen
Tel: +358 400 458 501

Chief Operating Officer:
Antti Kaihovaara
Tel: +358 400 445 916

Chief Technology Officer:
Samuli Nyyssönen
Tel: +358 50 511 6879

Lue lisää englanninkielisiltä sivuilta tai kysy meiltä